Sikko Cazemier, ook voor succesvolle evenementen!


Sikko Cazemier organiseert een groot aantal eigen muziekfeesten op diverse locaties in Noord Nederland. Van Jaren 80 Feest tot Meezingfeesten en van het Flinke Pink Festival (op Podium Nienoord, zie foto) tot live concerten. Alle evenementen hebben gemeen dat ze goed worden bezocht en zeer gewaardeerd.

Sinds 2015 heeft Sikko Cazemier met de Rodenburghal in Leek ook een eigen locatie voor evenementen tot 2000 personen.


Sikko Cazemier houdt zich sinds de jaren 80 bezig met het organiseren van grootse feesten. Bekendste evenement is tegenwoordig het jaarlijkse Flinke Pink Festival in Leek. 

In 2003 ontstonden de zeer succesvolle classic-feesten, waaronder het Jaren 80 Feest in Tolbert, Daar kwamen sindsdien nieuwe feesten bij waaronder MEGA90 en het Foute Feest, eveneens beide in de Postwagen in Tolbert.

Daarnaast is Sikko Cazemier in 2015 begonnen met het organiseren van muziekevenementen in de Rodenburghal in Leek. Onder de titel "Rodenburg Live" traden o.a. Nielson en Miss Montreal al op. Ook waren er concerten van Killer Queen, Jan & Anny en Abba Tribute.

Voor 2018 staan naast de feesten in de Postwagen en het Flinke Pink Festival ook weer tal van (muziek) evenementen op het programma in de Rodenburghal waaronder de Classic Rock Night op 23 februari en het Meezingfeest op 24 februari.


Wist je dat?
...Al in 1978 organiseerde Sikko Cazemier zijn eerste feest. Als deejay nam hij samen met enkele klasgenoten het initiatief voor een feest op de toenmalige MAVO in Leek. Later huurde hij zaaltjes waar hij zelf optrad met zijn SJC discoshow.

Contact
Sikko Cazemier
Verhuur & Evenementen

Rodenburg 2
9351 PV LEEK
Tel: (0594) 740 840

Contactformulier