Sikko Cazemier, ook voor succesvolle evenementen!


Sikko Cazemier organiseert een groot aantal eigen muziekfeesten op diverse locaties in Noord Nederland. Van Jaren 80 Feest tot Aprés Ski Party en van het Flinke Pink Festival (op Podium Nienoord, zie foto) tot DIT, Dansen InTolbert. Alle evenementen hebben gemeen dat ze goed worden bezocht en zeer gewaardeerd.

Sinds 2015 heeft Sikko Cazemier met de Rodenburghal in Leek ook een eigen locatie voor evenementen tot 2000 personen.


Sikko Cazemier houdt zich sinds de jaren 80 bezig met het organiseren van grootse feesten. Bekendste evenement is tegenwoordig het jaarlijkse Flinke Pink Festival in Leek. Ook de voorrondes voor het Flinke Pink Festival worden door Cazemier, in samenwerking met jongerencentrum Punt 1, georganiseerd.

In 2003 ontstonden de zeer succesvolle classic-feesten, waaronder het Jaren 80 Feest in Tolbert, gevolgd door de 80's & 90's Feesten bij Balk Zuidhorn. Daar kwamen sindsdien op diverse plaatsen in Noord-Nederland nieuwe feesten bij: aprés-ski party's, Summer Danceparty's en DIT, een vernieuwende, zeer dansbare stapavond.

Sinds 2013 wordt in samenwerking met Pro Bookings o.a. MEGA90's en Het Foute Feest georganiseerd in De Nieuwe Postwagen in Tolbert, beide feesten staan ook in 2015 weer gepland.

Daarnaast is Sikko Cazemier in 2015 begonnen met het organiseren van muziekevenementen in de Rodenburghal in Leek. Onder de titel "Rodenburg Live" traden o.a. Nielson en Miss Montreal al op. In 2016 werd op 27 februari het Hollands Feest gehouden, een groots meezingfestijn met o.a. Jannes, Diep Triest en André Hazes jr. 
Dit jaar staan o.a. nog ABBA Tribute Live en 40 jaar BZN Herinneringen gepland in de Rodenburghal.Wist je dat?
...Al in 1978 organiseerde Sikko Cazemier zijn eerste feest. Als deejay nam hij samen met enkele klasgenoten het initiatief voor een feest op de toenmalige MAVO in Leek. Later huurde hij zaaltjes waar hij zelf optrad met zijn SJC discoshow.

Contact
Sikko Cazemier
Verhuur & Evenementen

Rodenburg 2
9351 PV LEEK
Tel: (0594) 740 840

Contactformulier