30e Jaren 80 Feest op 28 oktober 2017


Het Jaren 80 Feest in Tolbert is een van de meest succesvolle Sikko Cazemier evenementen. Intussen hebben al 29 edities plaatsgevonden waarvan de meesten ruim van te voren waren uitverkocht!

In 2003 besloten de oud-deejay's Fré Suurd, Rogier Niessen en Sikko Cazemier een reüniedisco te organiseren in de Postwagen in Tolbert. Alle drie hadden ze met name in de jaren 80 heel veel samen gedraaid in diverse café's, dorpshuizen en andere gelegenheden in de regio.

Het eerste feest, op 15 maart 2003, werd een doorslaand succes. Daarom besloten de oude plaatjesdraaiers meteen er een vervolg aan te geven. En dat gebeurde! Sinds de uitbreiding naar meerdere zalen staat ook oud-deejay Adam Postema uit Leek achter de draaitafels.

Het Jaren 80 Feest wordt tweemaal per jaar gehouden in Tolbert, altijd op de laatste zaterdag in oktober en op een zaterdag in het voorjaar.

Kaarten voor het Jaren 80 Feest zijn verkrijgbaar via onze ticketshop en bij de volgende winkels:
- FiftyFifty Tolbert
- Postwagen Tolbert
- Rodenburghal Leek
- Hairspecials Leek
- Shoeby Leek
- Easy Leek

 
  De 30e editie is zaterdag 28 oktober 2017 in meerdere zalen van de Postwagen.

Kaarten zijn te bestellen in onze ticketshop!

Wil je op de hoogte blijven, volg ons voor het laatste nieuws op Twitter en op Facebook.

Foto: V.l.n.r. Adam Postema, Fré Suurd, Date Jonkman en Sikko Cazemier. Zij draaien de hits uit het verleden op het 30e Jaren 80 Feest in Tolbert.
Contact
Sikko Cazemier
Verhuur & Evenementen

Rodenburg 2
9351 PV LEEK
Tel: (0594) 740 840

Contactformulier